Branche

Hotel opening 2024: Maritim Hotel Amsterdam

Het bekende Maritim Hotel label is zich aan het uitbreiden, in Amsterdam! Het Overhoeks district in Noord Amsterdam zal binnenkort de thuisbasis worden van het op 2 na grootste hotel van de stad. Het hotel zal rond het eind van deze zomer openen met een knal!

Het Maritim Hotel Amsterdam zal met 34 verdiepingen uittoren over de skyline van de stad, grenzend aan de IJ Waterfront. Door de centrale ligging zijn Schiphol, de haven en et oude stadscentrum makkelijk te bereiken. Het hotel zal in totaal 579 kamers en suites hebben met een moderne inrichting en adembenemende uitzichten.

Naast de hotelkamers biedt het hotel ook verschillende faciliteiten, zoals vijf verschillende restaurants waaronder een skybar. Op de derde verdieping zal er een wellness zijn, een plek waar je helemaal tot rust kan komen. Van massages en cosmetische behandelingen tot sauna’s en stoombaden. Daarnaast huist het hotel een fitnesscentrum met moderne apparatuur.

Ook voor evenementen zal het Maritim hotel een goede nieuwe keuze zijn. De twee evenementhalen, 16 zalen en 7 boardrooms bieden alles wat er nodig is voor een geslaagde evenement.

Bron: Maritim Hotel